ΧΡΉΣΗ ΚΟΥΚΟΥΛΏΝ ΚΑΠΝΏΝ PP

August 25, 2023

τα τελευταία νέα της εταιρείας για ΧΡΉΣΗ ΚΟΥΚΟΥΛΏΝ ΚΑΠΝΏΝ PP

Αποτελεσματική απορρόφηση των επιβλαβών καπνών, του τοξικού και πτητικού εργαστηριακού καπνού αγωγών υγραερίου κουκούλα-ελεύθερων, υπάρχουν πολλές εκτιμήσεις στη χρήση.

1. Το ακρυλικό διαφανές πιάτο κουκουλών πρέπει να κρατηθεί καθαρό, δεν ταχυδρομεί τα στοιχεία όπως το έγγραφο, η παρεμπόδιση του ματιού δεν ήταν σαφής.

2. Όταν δεν υπάρχει καμία λειτουργία, οι κουκούλες καπνών δεν μπορούν να είναι τοποθετημένα χημικά αντιδραστήρια. Πρέπει να αποθηκευτείτε σε ένα γραφείο ιατρικής στο αντιδραστήριο.

3. Να είστε βέβαιος να ακολουθήσει την καθαρίζοντας κουκούλα καπνών αέρα χημική η λειτουργία επικόλλησης που τοπ δικαιώματος, δεν χρησιμοποιεί τη χημική ουσία που δεν απαριθμείται.

4. Εφ' όσον είναι πείραμα των τοξικών χημικών ουσιών, πρέπει να πραγματοποιηθεί σε ένα ντουλάπι καπνών. Έχω τα πρακτικά για να φορέσω τον απλό προστατευτικό εξοπλισμό όπως τα προστατευτικά δίοπτρα ασφάλειας και τα προστατευτικά γάντια. Οι πειραματικές αντίθετες κορυφές και η λειτουργία οργάνων ολοκληρώνονται εγκαίρως για να καθαρίσουν.

5. Τακτικά ελέγξτε ότι το φίλτρο είναι διαποτισμένο, αμέσως κατασκευαστής επαφών για την αντικατάσταση φίλτρων, διαφορετικά μόλις διαποτιστεί το φίλτρο και δεν αντικατασταθεί εγκαίρως, αυτοί θα έχανε τον προστατευτικό ρόλο τους.

6. Όχι στα αερισμένα γραφεία συσσωρευμένα συντρίμμια, ώστε να αποφευχθεί η ανώμαλη ροή αέρα μην συναντήστε την επαρκή ταχύτητα προσώπου, με συνέπεια τη μειωμένη αποδοτικότητα απορρόφησης.

7. Οι κουκούλες καπνών, δεν χρησιμοποιούν τα κινητά ντουλάπια καπνών, δεν σπρώχνει ποτέ το κεφάλι της στην κουκούλα για τα πειράματα. Απόσταση προσώπων από την κουκούλα τουλάχιστον 15cm.

8. Όταν το πείραμα τελείωσε, να τρέξει για πέντε λεπτά επάνω από την κουκούλα καπνών πρέπει να διατηρηθεί για να εξασφαλίσει ότι υπολείμματα τοξικού αερίου στο φίλτρο γραφείου όλη η απορρόφηση.

9.Spacious και το άνετο διάστημα γύρω από την κουκούλα καπνών, λόγω του βαριού φιλτραρίσματος θα προκαλέσει την ανώμαλη ροή αέρα. Άλλοι όργανα και εξοπλισμός πρέπει να κρατηθούν μακρυά από την κουκούλα 15cm.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για ΧΡΉΣΗ ΚΟΥΚΟΥΛΏΝ ΚΑΠΝΏΝ PP  0τα τελευταία νέα της εταιρείας για ΧΡΉΣΗ ΚΟΥΚΟΥΛΏΝ ΚΑΠΝΏΝ PP  1